Vallès Oriental

Comart destina deu milions a instal·lar la seu a Montornès

La companyia preveu tenir en funcionament les noves instal·lacions a partir del mes de juny

La distribuïdora de paper i cartró Comart ultima el trasllat de la seu central a Montornès.

La firma ha destinat 10 milions d’euros a l’adquisició i adequació d’unes naus al polígon industrial el Raiguer, on preveu obrir un nou centre de treball que també acollirà les oficines i que funcionarà en paral·lel als altres punts de distribució que la firma, que aquest any celebra el 50è aniversari, té a Cornellà (el Baix Llobregat), Besalú (la Garrotxa) i Seseña (Toledo).

En una operació assessorada per la immobiliària Aguirre & Newman, l’empresa catalana ha comprat unes instal·lacions de 17.000 metres quadrats. Fins ara, aquestes instal·lacions, que en el passat havien acollit diferents activitats tèxtils –les empreses Monfil i Fillattice entre d’altres–, pertanyien al fons d’inversió nord-americà GE Real Estate. Es preveu que els treballs d’adequació de les instal·lacions, que també disposen de 1.200 metres quadrats per a oficines, s’enllesteixin al mes de juny.

Les noves instal·lacions doblen les que fins ara ocupava la seu central de la companyia a Cornellà. Sumades aquestes instal·lacions i les de Besalú i Seseña, l’empresa té actualment 30.000 metres quadrats, que s’incrementaran notablement amb els que ara tindrà disponibles a Montornès. La plantilla actual és d’un centenar de treballadors. En els últims anys, la companyia havia ampliat les instal·lacions que ja tenia en funcionament, i el procés d’expansió continua ara amb la nova implantació a Montornès.
La nova seu està situada en un punt estratègic de comunicació, proper a les autopistes AP-7 i C-33. També és en un punt proper a algunes empreses importants del sector de l’envasat que són clients potencials de la firma catalana. L’empresa comercialitza productes derivats del paper que són utilitzables per a envasos de begudes, xocolates d’alta qualitat, articles de cosmètica i productes farmacèutics, entre altres aplicacions.

A Montornès, l’empresa preveu implantar-hi un magatzem amb les últimes novetats per adaptar-lo a la demanda més actual del sector de la indústria gràfica i del disseny d’envasos. Les instal·lacions disposen de vuit molls de càrrega per poder oferir un servei més ràpid als clients.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

salut

L’hospital Santa Caterina incorpora la dermatologia digital

salt
Medi Ambient

Acció Climàtica contracta ramats per a prevenir incendis i preservar espais naturals

calonge i sant antoni

Participació de rècord a la Fira d’Espàrrecs

Gavà
societat

El 35 % dels Mossos pateix depressió, estrès o ansietat, segons un estudi

barcelona
SANT JULIÀ DE RAMIS

Els germans Roca obriran el restaurant de la Fortalesa de Sant Julià el 16 de maig

SANT JULIÀ DE RAMIS
SALT

L’Espai Gironès celebra el 19è aniversari repartint més de 1.200 regals

SALT
CASTELL I PLATJA DA’RO

La primera llavor de la cooperació Guíxols-Vall d’Aro, al mercat laboral

CASTELL I PLATJA D’ARO

Nova càtedra en sostenibilitat a la UPC de Terrassa en col·laboració amb TÜV SÜD

TERRASSA
GIRONA

Uns 900 infants participaran en la 16a edició de la Fira de la Ciència

GIRONA