Vallès Oriental

#municipalsVOR

La junta electoral confirma la renúncia de l’Entesa per Cardedeu

Les llistes definitives publicades aquest dimarts ja no inclouen la candidatura

La junta electoral de Granollers ha acceptat la petició de l’Entesa de Cardedeu de dissolució de la candidatura i, el Butlletí Oficial de la Província d’aquest dimarts, ja no ha publicat la llista de la formació sorgida a partir de la confluència de diverses forces polítiques entre les quals ICV.

L’Entesa per Cardedeu no participarà a les eleccions municipals. La junta electoral de Granollers ha confirmat la supressió de la candidatura i aquest dimarts els noms dels seus candidats ja no han sortit publicats al Butlletí Oficial de la Província dins dels llistats definitius de candidatures per les eleccions del 24 de maig.

L’Entesa per Cardedeu ja va anunciar aquest dissabte amb un comunicat la seva decisió justifica per la falta de temps per madurar un projecte sòlid per als propers quatre anys al municipi. Benjamí Tous, d’Avancem i durant aquest mandat regidor del grup municipal del PSC, havia de ser el cap de llista.

L’Entesa estava formada per diversos partits i persones entre els quals hi havia ICV que, amb aquesta decisió, es queda sense candidatura a Cardedeu.

ALTRES CANVIS

Les llistes definitives publicades al BOP també situen de forma correcta la candidatura del Grup Independent de Castellcir que, per error, s’havia col•locat en un poble de la comarca d’Osona i no a Castellcir.

A més, també surt amb 25 membres la llista de Guanyem Granollers que la setmana passada es va publicar amb només 23 noms perquè la junta no va acceptar la candidatura de dues persones perquè eren estrangeres.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia