territori

Ciutadans proposa traslladar el CNL de Reus i reconvertir el Mas Vilanova en un centre cívic

El candidat de Ciutadans (C’s) a l’alcaldia de Reus, Juan Carlos Sánchez, ha proposat “transformar el Mas Vilanova en un centre cívic polivalent, obert a tota la ciutadania, integrat a la xarxa de centres cívics municipals i amb la possibilitat de cedir i/o llogar els espais interiors i sobretot exteriors perquè les entitats d’aquesta zona puguin desenvolupar les seves activitats”.

En una roda de premsa, Sánchez ha reclamat aquest espai “per als veïns de la Pastoreta, el tram inferior del Passeig Prim, el Velòdrom, Mas Vilanova, Residencial Misericòrdia i la zona de Monestirs” i  ha explicat que “ara han de recórrer al lloguer de locals per poder reunir-se”.
A més, Sánchez ha detallat que la proposta de C’s inclou també “la instal·lació a Mas Vilanova d’una comissaria externa de proximitat i d’un punt de prevenció i de lluita contra l’incivisme”.

C’s de Reus aposta també perquè Mas Vilanova aculli una oficina externa de Serveis Socials, que “tindria un assistent social i serviria per descentralitzar i agilitzar l’assistència social de les famílies d’aquestes zones, que actualment han de desplaçar-se fora dels seus barris per sol·licitar informació i ajuts. Volem que l’administració s’apropi als ciutadans, sobretot als que més ho necessiten”, ha ressaltat Sánchez. D’aquesta manera, el candidat de C’s de Reus ha destacat que Mas Vilanova “donaria resposta als veïns d’una zona que històricament no ha tingut cap servei ni dependència municipal”.

A més, l’alcaldable de Reus ha explicat que la proposta “suposaria un cost molt baix per a l’Ajuntament, ja que Mas Vilanova està en perfecte estat, ja forma part de la xarxa d’edificis municipals i disposa de tot el necessari per convertir-se en un centre cívic. També el seu manteniment ja està previst al pressupost municipal”, ha assegurat el candidat.

Per poder realitzar aquesta proposta, Juan Carlos Sánchez ha anunciat que proposaran “traslladar el CNL a un altre espai municipal ara buit, com per exemple l’antic Patronat de Turisme, oficines disponibles de l’Ajuntament o d’Innova a la Plaça Baluart o a la Patacada. Fins i tot es podria negociar amb la URV traslladar-lo a Mas Miarnau, com a complement del Centre de Formació Permanent de la Universitat”.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

crònica

Els primers batecs de Temps de Flors

Girona
PLATJA D’ARO

Retiren una terrassa del passeig marítim per impagaments

PLATJA D’ARO

Malvivint de nou al ras

Badalona

Una comunitat universitària a Girona

gastronomia

Setze dies per assaborir l’arròs mariner de Tarragona

Tarragona
SALUT

Alerten de llaminadures amb un component del cànnabis

BARCELONA

L’Ajuntament de Mataró ha d’indemnitzar amb 49.000 euros una extreballadora

mataró
URBANISME

Roquetes vol quedar exclosa de la zona inundable per poder construir

ROQUETES

Denuncien una “sobreocupació crònica” del centre d’acollida de la Misericòrdia

girona