Menjar-se la tardor

Carbasses, bolets, avellanes, patates, anxoves, préssecs, aigua, alls... Aquest cap de setmana la tardor la servim de la fira al plat.

Amb l'arribada dels primers fruits de la tardor floreixen també les primeres fires, aparadors d'excepció dels productes de temporada. Aquest cap de setmana, el primer d'octubre, en coincideixen unes quantes. Carbasses, bolets, anxoves, avellanes, patates del bufet, préssecs, aigua, alls... protagonitzen l'oferta gastronòmica d'unes fires amb gust de tardor. Comença així una de les millors estacions de l'any per gaudir de la cuina per la gran oferta de mostres i fires gastronòmiques que s'organitzen arreu del país. És temps de fires, d'omplir els matins i els cistells amb gastronomia acabada de collir. Res de més sa i gustós per menjar-se la tardor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Calma tensa a Can Fugarolas

Mataró

‘Bullying’, l’assignatura pendent

barcelona
Societat

Desallotgen un altre bloc a Badalona per l’aparició d’esquerdes en un sostre

Badalona

Roses negociarà amb l’Estat refer el camí de ronda fins a la cala de l’Almadrava

roses
FRANCISCO VILLAR
PSICÒLEG CLÍNIC ESPECIALISTA EN SUÏCIDI EN LA INFÀNCIA I L’ADOLESCÈNCIA

“No volem un increment del suïcidi produït pels mòbils”

barcelona
economia

Adjudiquen per 800.000 euros la redacció del projecte de millora de la B-30 a Cerdanyola

barcelona
societat

Mataró amplia els espais per deixar anar lliures els gossos

mataró
societat

El sector turístic de la Costa Daurada ofereix 1.500 llocs de feina en la 6a edició de “Treballa al Turisme”

reus
economia

Territori reclama a Adif una “reconfiguració” del servei a l’R3 i que torni a posar busos alternatius

barcelona