Menjar-se la tardor

Carbasses, bolets, avellanes, patates, anxoves, préssecs, aigua, alls... Aquest cap de setmana la tardor la servim de la fira al plat.

Amb l'arribada dels primers fruits de la tardor floreixen també les primeres fires, aparadors d'excepció dels productes de temporada. Aquest cap de setmana, el primer d'octubre, en coincideixen unes quantes. Carbasses, bolets, anxoves, avellanes, patates del bufet, préssecs, aigua, alls... protagonitzen l'oferta gastronòmica d'unes fires amb gust de tardor. Comença així una de les millors estacions de l'any per gaudir de la cuina per la gran oferta de mostres i fires gastronòmiques que s'organitzen arreu del país. És temps de fires, d'omplir els matins i els cistells amb gastronomia acabada de collir. Res de més sa i gustós per menjar-se la tardor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Vall d’Hebron prepara les instal·lacions per a l’increment de cardiopaties

Barcelona

Els veïns de Lilla tallaran l’A-27 fins a signar l’acord de les compensacions

Montblanc

Palafrugell dicta un ban amb les prohibicions a les platges

GIRONA

Colera, Llançà i Portbou s’uneixen per protegir l’Albera marítima

colera
urbansme

L’oposició de Llavaneres no s’en surt per desqualificar dos sectors urbanístics

sant andreu de llavaneres

La Taula Gironina de Turisme proposa una ordenació del sector

girona

El Fòrum Carlemany registra el seu rècord d’associats

navata
medi ambient

Comença la participació ciutadana per crear el Conservatori del litoral de Catalunya

Barcelona
sanitat

Un estudi demostra que la resiliència davant l’Alzheimer difereix segons el sexe i el gènere

barcelona