Societat

Santa Susanna estrena un nou concepte de circ

La Cúpula del Mar és una vela circular amb capacitat per a més de 800 persones

“Olé! no és un espectacle de flamenc avorrit i Súper Circus no és un circ per a nens.” Aquest cap de setmana Santa Susanna ha estrenat els dos espectacles que fins al 12 d'octubre ompliran la Cúpula del Mar, al Torrentó de can Gelat i a tocar de la zona hotelera. Es tracta d'una gran estructura circular de quinze metres d'alt i amb capacitat per a 822 espectadors gestionada pels creadors del Festival Internacional del Circ de Figueres i del Gran Circ de Nadal de Girona. El director artístic, Genís Matabosch, destaca que els espectacles que s'hi podran veure fugen dels muntatges tradicionals i busquen en la màxima qualitat atraure un públic familiar de gran espectre. “Parlem de propostes amb artistes internacionals reconeguts i premiats que realitzaran els seus números en un escenari circular i dins d'un espai únic”, apunta, i afegeix que Olé! va més enllà d'oferir un folklore tradicional “i inclou danses regionals d'arreu de l'Estat i Súper Circus articula un bon nombre de números al voltant de Toti Alexis, un dels millors pallassos que hi ha al món”.

Fins al 14 de juny es faran sessions dels dos espectacles tres dies a la setmana i a partir d'aquesta data s'ampliaran a cinc dies. Matabosch assegura que l'experiència va dirigida tant als ciutadans del nord de la comarca com especialment als visitants estrangers de les zones turístiques del territori. “Demanem que la gent s'apropi a la cúpula amb la mentalitat oberta i sense prejudicis, perquè podrà descobrir uns muntatges atrevits i d'una qualitat indiscutible”, defensa el director artístic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.