Societat

L'espectacle de circ de Santa Susanna plega dos mesos abans

La Cúpula de Mar, una impressionant estructura que es va instal·lar a Santa Susanna com a escenari d'un nou concepte d'espectacle de circ, ha marxat dos mesos abans del previst. El muntatge, adreçat i pensat principalment pel públic turístic no ha obtingut els resultats econòmics previstos i els seus organitzadors van decidir fer la darrera representació a principis d'agost, quan la intenció era mantenir-lo en marxa fins al 12 d'octubre.

La Cúpula de Mar, amb una vela circular de fins a quinze metres d'alçada i una capacitat per a 822 espectadors feia sessions diàries dels espectacles Olé! ambientat en el món del flamenc i Súper Circus al voltant de la figura del pallasso Toti Alexis.

L'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier (CiU), va lamentar que no s'hagin complert les expectatives que preveien els responsables, els mateixos que gestionen el Festival Internacional del Circ de Figueres i del Gran Circ de Nadal de Girona. “Sap greu que la proposta no hagi tingut la rebuda que es mereix, perquè a nivell artístic era de gran qualitat”, va apuntar. La Cúpula del Mar ocupava un solar municipal al Torrentó de Can Gelat, a tocar dels hotels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia