Societat

Un home de 65 mor mentre feia pesca submarina a Llançà

La víctima, un veí de Sant Andreu de Llavaneres, ha perdut el coneixement quan practicava la immersió en apnea a la platja del Cau del Llop

Una embarcació l'ha trobat inconscient i l'ha portat fins a la sorra, però no ha estat possible reanimar-lo

Un home de 65 anys ha mort aquest dilluns a Llança mentre practicava la pesca submarina a la platja del Cau del Llop, a Llançà, informa Protecció Civil de la Generalitat.

La víctima ha estat localitzada inconscient cap a dos quarts de dues del migdia inconscient a prop d'unes roques, a uns 150 metres de la platja, on estava fent immersió en apnea.

Una embarcació particular que passava per la zona l'ha traslladat fins a la sorra on efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'han intentat reanimar sense èxit. La funerària s'ha endut el cos quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de cinc.

Segons informa l'ACN, a la platja hi havia la dona del capbussador, que ha estat qui ha donat l'avís al telèfon d'emergències 112.

La víctima és un veí de Sant Andreu de Llavaneres que té una segona residència a Llançà.

L'accident ha mobilitzat l'helicòpter medicalitzat i una ambulància del SEM, 3 patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, i efectius de la Policia Local de Llançà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia