Societat

Un jove de 15 anys mor atropellat a l'Eixample de Barcelona

La víctima és envestida per un cotxe que sortia d'un aparcament al carrer Rocafort, entre Provença i Mallorca

La conductora del vehicle perd el control i s'acaba encastant contra la façana d'un edifici

Un noi de 15 anys ha mort aquest diumenge al matí atropellat per un cotxe que sortia d'un aparcament al districte de l'Eixample de Barcelona.

L'accident ha passat cap a dos quarts de dotze del migdia al carrer Rocafort, en el tram situat entre els carrers Provença i Mallorca, segons ha informat l'Ajuntament.

Per motius que encara s'investiguen, la conductora d'un turisme que sortia de l'aparcament ha perdut el control del vehicle, ha topat contra uns contenidors, ha envestit la víctima i ha acabat encastant-se a la façana del número 174 del carrer Rocafort, a tocar de la cruïlla amb Mallorca.

Tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat immediatament fins al lloc dels fets però no han pogut fer res però per salvar la vida del noi. L'accident també ha mobilitzat la Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i dues dotacions de Bombers de Barcelona. També els serveis funeraris, que s'han endut el cos de la víctima un cop el jutge n'ha autoritzat l'aixecament.

L'Ajuntament ha activat el servei de suport psicològic del Centre d'Urgències i Emergències Socials de BCN (CUESB) per assistir els afectats.

Segons informa la televisió pública barcelonina BTV, els ocupants del vehicle han hagut de ser atesos pels serveis sanitaris i de psicologia perquè estaven en estat de xoc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia