Societat

Venen més de 4.000 quilos de cireres a Llers

Èxit en la vint-i-unena edició d'una de les fires amb més tradició de l'Alt Empordà

El bon temps va permetre collir-ne expressament de bona qualitat

Nou gran èxit de la Fira de la Cirera de Llers, plenament consolidada com una de les de més tradició de l'Alt Empordà. La vint-i-unena edició de la fira, celebrada ahir, va omplir Llers de visitants atrets per les activitats i parades. El balanç va ser de més de 4.000 quilos de fruita venuts, una quantitat semblant a la dels últims anys. Cal destacar que igual que va passar l'any passat, el bon temps dels últims dies va permetre collir-ne expressament per a la fira i que, a més, fossin de boníssima qualitat, a diferència de fa dos i tres anys, quan havia plogut.

Un altre dels èxits de la jornada d'ahir, com és habitual, va ser el dinar popular celebrat al pavelló esportiu, en què un any més la participació va superar les 800 persones.

Trobades i activitats

Tot i que el centre de la fira de Llers són les cireres, la jornada també inclou trobades que ja són una tradició. Ahir ja van arribar a la dotzena edició tant la de col·leccionistes de plaques de cava com la de puntaires, i a la novena, la de cotxes d'època i concentració de Seat 600. També es va celebrar la sisena trobada ornitològica, la setena marxa popular, partides simultànies d'escacs, demostració del joc de les bitlles catalanes... A més, un dels clàssics és l'exposició de l'Avi Cirera, que aquest any ha consistit a recordar com s'han celebrat els casaments de tots els temps. També hi va haver una cantada d'havaneres i una cercavila de capgrossos i gegants.

LA XIFRA

4.000
quilos
de cireres són els que ahir es van vendre en la vint-i-unena edició de la Fira de la Cirera de Llers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia