Societat

La fiscalia avala el contracte dels bombers d'Alguaire i la Seu

La fiscalia provincial de Barcelona ha arxivat la denúncia que una empresa que concursava per l'adjudicació del servei d'extinció d'incendis dels aeroports d'Alguaire i de la Seu d'Urgell va presentar contra l'adjudicació del servei, l'any 2014, a l'empresa FALK-SCI SA. La denúncia de l'empresa denunciant, cursada a través d'un detectiu privat, havia estat admesa inicialment per la fiscalia de Tarragona el febrer passat i es basava en el fet que el concurs tenia com a requisit dos anys d'experiència en seguretat i extinció en aeroports, cosa que a l'Estat només compleix l'empresa privada FALK-SCI, i que aquesta empresa havia cedit a la Generalitat dos camions de bombers que ja estaven operatius abans i tot de la resolució del concurs.

El cas va ser traslladat a la fiscalia de Barcelona, que ha estudiat el cas i ha decidit desestimar-lo perquè considera que la garantia de dos anys està justificada per la importància del servei, i que la cessió de camions va ser legal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]