Societat

Morella es submergirà en el món de la màgia aquest cap de setmana

Citarà importants mags a la localitat i tindrà una àmplia programació, amb exhibicions, tallers i demostracions, al Teatre Municipal, pels carrers i els bars i restaurants de la localitat

S'ha presentat la primera edició de “Morella Màgica”. Una trobada que, a partir de hui divendres 19 de juny i fins diumenge dia 21, citarà a la localitat a importants mags i la submergirà en aquest món amb una àmplia i variada programació. Les activitats consistiran en Jam sessions, exhibicions, tallers o una Gala, i tindran lloc tant al Teatre Municipal com pels carrers.

'Morella màgica' és una oferta molt interessant, amb propostes que segur que agraden als veïns i veïnes i als visitants i que ompliran d'ambient els carrers de la localitat amb les diferents exhibicions.

Morella registrarà un gran ambient aquest cap de setmana, amb dues activitats tan importants com l'Enduro Race i Morella Màgica, que suposen una àmplia, variada i complementària oferta.

Així, el primer dia s'ha programat una Jam Session improvisada pel carrer i en els restaurants Casa Pere i la Fonda Moreno. Mentre que dissabte també hi haurà màgia i actuacions d'aquest tipus pels carrers, tallers per a xiquets i adults i una demostració a la zona de control i pòdiums de l'Enduro Race a les 19.30 hores.

A les 20.30 h, els mags recorreran els bars Xuso, Que de Que, Casa Roque, Pizzeria Lola, Casa Pere, Canyero i Fausto. Finalment, diumenge al matí tindrà lloc una “Gala màgica” al teatre.

Aquest cap de setmana hi ha molts reclams turístics per visitar Morella, com Morella Màgica i la Morella Enduro Race, que és el Campionat d'Enduro de la Comunitat Valenciana.

D'aquesta manera, des de divendres a la nit i fins diumenge, els veïns i veïnes de la localitat i els visitants podran gaudir de nombroses activitats destinades a tots els públics. Cal recordar que l'Enduro Race es va convertir l'any passat en un gran espectacle, en el qual es van congregar centenars de veïns i visitants.

Per això, també s'espera que els hotels estiguin gairebé al complet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Llançament de petits satèl·lits des de l’aeroport de Lleida-Alguaire

ALGUAIRE
GIRONA

El Tarlà ja volta i Jaume Cruset fa un pregó rimat de les Festes de Primavera

GIRONA
Girona / salt

La Generalitat blindarà dimecres 25 milions per al Campus de Salut del Trueta

SALT / GIRONA
medi ambient

Mascort descarta refer el decret de piscines tot i el rebuig de l’oposició

barcelona
medi ambient

La Paeria avança la campanya de control de mosquits a Lleida

LLEIDA
municipal

Reus distingeix Carme Saldaña i la Confraria Jesús de l’Amargura

REUS
medi ambient

Solsona consumeix massa aigua i també tanca dutxes esportives

SOLSONA
EDUCACIÓ

Projecte innovador europeu amb l’escola Carme Auguet i la UdG

girona
medi ambient

Neixen quatre noves gaseles dorcas al Zoo de Barcelona

BARCELONA