territori

L'alcalde de l'Hospitalet de l'Infant reclama a Boi Ruiz l'obertura continuada del CAP

Aquest estiu, el municipi destinarà 19.000 euros per cobrir el tancament durant l'horari nocturn imposat per Salut

Fins al 13 de setembre, el Centre d’Assistència Primària de l’Hospitalet de l’Infant (CAP) estarà obert en horari nocturn, de les 9 a les 12 hores. Per quart any consecutiu, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit assumir novament el cost d’aquest servei a l’estiu, que és de gairebé 19.000 euros. Aquest reforç d’estiu consisteix en un metge, un professional d’Infermeria i un auxiliar administratiu, que des del passat 23 de juny atenen la ciutadania en aquesta franja horària nocturna, durant aquesta època de l’any en què més afluència de gent hi ha al municipi.

El consistori pretén cobrir les possibles necessitats mèdiques dels veïns, turistes i visitants més enllà de dos quarts de 9 delvespre, que és l’hora en què el CAP de l’Hospitalet de l’Infant tanca habitualment, per decisió del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. Contra aquesta decisió s’ha pronunciat, precisament, l’alcalde del municipi, Alfons Garcia, diverses vegades. L’alcalde li ha enviat recentment una carta al conseller de Salut, Boí Ruiz; i al director dels Serveis Territorials de Salut a Tarragona, Josep Mercadé, per reclamar-los que l’Àrea Bàsica de Salut de l’Hospitalet de l’Infant obri “de forma permanent i continuada les 24 hores, durant tots els dies de l’any”, tal com demana la ciutadania de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia