Societat

Televisió

Llum, càmeres i a nedar, tritons!

Famosos holandesos participen d'un ‘reality show' a l'Hospitalet de l'Infant, on han fet un curs de sirenes i tritons

Visiten diferents indrets d'Europa celebrant el final de l'estiu

La televisió pública holandesa Avrotros va visitar ahir la platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant per gravar un dels capítols de The Summer is over, un reality show en què diversos cantants famosos d'Holanda van de vacances per celebrar el final de l'estiu per diversos indrets d'Europa. Els protagonistes del programa fan música pel camí i realitzen diverses activitats. En l'edició d'enguany, els protagonistes s'han endinsat a l'Arenal en l'experiència que ofereix Sirenas Mediterranean Academy, la primera acadèmia de sirenes del Mediterrani que dóna l'oportunitat de convertir-se per una estona en una sirena o en un tritó a través d'instructors qualificats i material exclusiu. Sota la mirada d'uns banyistes expectants i la calor d'un sol més propi de ple agost, els cantants holandesos Dré Hazes, Zwarte Sjaak, Thomas Berge, Jayh i el Dj i actor Ruud Feltkamp van gaudir d'aquesta experiència, que van viure entre rialles i amb molt de positivisme.

La directora i monitora del curs de sirenes i tritons, Susana Seuma, va ser l'encarregada d'impartir la classe als famosos holandesos, que van atendre encuriosits a les seves explicacions. Després d'una breu classe teòrica, els cantants holandesos també van fer estiraments entre bromes, fent referències a què els exercicis de braços s'assemblaven a la coreografia de l'exitosa Macarena.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia