Osona/Ripollès

Un detingut per disparar a un jove que acampava a Sant Martí de Centelles

Els Mossos d’Esquadra van detenir divendres a la tarda el presumpte autor de disparar un tret a un noi, R.B., de 18 anys i veí de Riells del Fai, al Vallès Oriental.

El noi va quedar ferit dijous quan el propietari de la finca, a la zona de Cal Micaló, després de la urbanització de Sant Miquel Sesperxes, li va disparar per accident pensant que era un porc senglar. Això passava cap a les 11 de la nit. El mateix pagès, que es va entregar als Mossos d’Esquadra, que el van detenir, va portar el jove a l’Hospital Universitari de Vic, on va ser intervingut d’urgència.

L’endemà divendres, la víctima va ser traslladada a l’Hospital de la Vall d’Hebron, on se li van practicar múltiples cirurgies per reconstruir-li la cama. L’impacte del perdigó li va trencar la tíbia i el peroné i li va afectar el bessó de la cama. El pagès intentava defensar-se dels porcs senglars que li fan malbé la collita de forma habitual. El tret, segons els Mossos, es va produir amb una arma llarga, segurament una escopeta.

El jove anava amb dos amics més i feien una excursió fins a un càmping de Centelles. En fer-se de nit, el grup va decidir acampar a prop del GR-11 que enllaça Riells del Fai i Centelles. La zona no estava habilitada per acampar i en un moment que el jove va sortir de la tenda va rebre l’impacte del perdigó. El jove participa activament en la vida social, cultural i política del municipi.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.