Osona/Ripollès

El Manlleu femení d’hoquei perd tres peces clau i es refà amb gent de casa

El Voltregà va presentar dimecres la jove jugadora Joana Comas, provinent del Club Patí Manlleu.

La jove Joana Comas ha estat l’última a sortir-ne. El Club Patí Manlleu ha vist com en els darrers dos mesos perdia tres peces clau i una amb molt de futur de la seva plantilla. Laura Vall, Yolanda Font i Laia Castro jugaran a Vilanova mentre que Joana Comas ho farà al Voltregà.

El conjunt manlleuenc va fer una molt bona temporada en la qual va acabar campió de la Copa de la Reina, finalista de la Copa d’Europa i en tercer lloc a l’OK Lliga femenina. Això, però, no ha valgut per mantenir la mateixa plantilla i ara es veu obligat a refundar-se. Era un secret a veus que en els moments decisius Laia Castro i Laura Vall comptaven poc pel tècnic manlleuenc Ramon Anglada i que Yolanda Font, que ja va estar a punt de deixar l’equip la temporada passada, no s’hi acabava de trobar còmoda. Les tres jugadores han anat a parar a un Vilanova que s’ha renovat del tot. La temporada passada va acabar en sisè lloc però amb els tres fitxatges –i el de Regina Flix, del Terrassa– i Caterina Ortega a la porteria passen a tenir un equip potent i amb opcions de tot la propera temporada.

“Evidentment que ens afecta. Les tres jugadores que marxen són tres puntals però sabíem que això passaria tard o d’hora”, afirma Anglada. Directiva i tècnic ja havien previst que el projecte havia de ser “pujar i promocionar la gent de la casa, que les que juguin a OK Lliga siguin de casa”. Tot i això, la marxa de les tres jugadores alhora ha precipitat els fets. “Teníem previst fer aquest canvi la temporada vinent però ho hem acabat avançant”, explica Anglada.
A banda del fitxatge de la voltreganesa Sílvia Jurado, que ja va ser presentada, “en principi no fitxarem a ningú més”. La intenció d’Anglada és que les jugadores joves que ja tenien minuts passin a ser titulars. Laura Barcons o Judit Burgaya ja han fet un bon paper al primer equip, però enguany hauran d’assumir més paper i ser-ne titulars juntament amb Ester Tosar sota pals i Anna Casarramona i Nara López com a pals de paller a la pista.

Els bons resultats de l’última temporada fan que aquests fets siguin “una mica estranys però també ens han portat a prendre decisions”. “Ara hem de mirar de fer la mateixa bona temporada amb gent de casa”, explica il·lusionat Anglada.

El club manlleuenc seguirà amb els mateixos objectius. “Ja tindrem temps durant la temporada de veure on som, però l’objectiu ha de ser intentar estar entre els cinc primers. L’any següent ja volem tornar a aspirar a títols”.

Anglada creu que el Vilanova, on han anat a parar les tres exmanlleuenques, “hauria d’estar més o menys on érem nosaltres”.
Pel que fa a Joana Comas, la jove jugadora de 16 anys és el segon fitxatge del Voltregà de David Bou. Comas espera “poder aportar moltes coses positives” a l’equip voltreganès, que vol refer-se després d’una temporada en blanc per l’alt nivell competitiu i a l’alça de l’hoquei femení.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Protesta contra la possible implantació d’una planta de biogàs

Camarles

Desnonen una família amb una filla de cinc anys a Tarragona

Tarragona

La unitat de drons dels Mossos a l’aeroport entrarà en servei aquest any

figueres
medi ambient

Barcelona triplicarà l’energia fotovoltaica en tres anys

barcelona
societat

Hortolans de Manresa, indignats pel tall d’aigua per regar

Manresa
SALUT

El Trueta incorpora un TAC que ofereix imatges durant la intervenció

GIRONA
Salut

Balcells assegura que l’assistència mèdica al Baix Segre està “garantida”

Lleida
GIRONA

Les infermeres d’atenció primària es reivindiquen en un congrés

GIRONA
salut

Reclamen mantenir l’actual hospital Sant Jaume de Mataró fins que no es faci el nou

Mataró