Vallès Oriental

SUCCESSOS

Un incendi destrueix dues naus d’una empresa de Parets

Les cobertes de les dues naus s’ha ensorrat

Un incendi ha cremat totalment dues naus de l’empresa Molineda y Derivados, del polígon Llevant de Parets, la matinada d’aquest divendres. El sostre de les dues naus ha acabat col·lapsant. El fum i les altes temperatures han afectat a dues naus més.

Cap a les 2 de la matinada d’aquest divendres, s’ha rebut un avís per un incendi a l’empresa Molineda y Derivados, situada al carrer del Tenes, al polígon industrial Llevant, de Parets. El foc ha cremat totalment les dues naus d’aquesta empresa que es dedica a moldre i barrejar productes químics, minerals i vegetals. El sostre de les naus calcinades s’ha ensorrat. A més, les altes temperatures i el fum han acabat afectant a dues naus properes.

Fins a 26 dotacions dels Bombers han treballat a la zona per apagar el foc i intentar que no s’estengués cap a altres empreses adossades a les naus on hi havia el foc. L’incendi s’ha donat per controlat cap a dos quarts de set del matí.

Aquest divendres al matí, els Bombers segueixen treballant a la zona per acabar d’apagar l’incendi i controlar els punts calents per evitar que revifin.

A banda dels Bombers, s’ha traslladat a la zona quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques. Les policies han tallat els accessos al polígon.

No hi ha hagut cap persona ferida.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia