Vallès Oriental

La calor obliga a posar ventiladors a una escola bressol de Cardedeu

L’alcalde, Enric Olivé, ha visitat tos els centres educatius del poble

El nou govern de Cardedeu (ERC i la CUP) ha comprat ventiladors per a l’escola bressol municipal Els Daus per reduir les altes temperatures que s’estan donant aquests darrers dies a l’interior del centre educatiu, que estarà en funcionament amb alumnes fins al proper dia 24.

A més, el consistori estudiarà la possibilitat d’instal·lar-hi aparells d’aire condicionat.

Les mancances en aquesta escola bressol es van posar de manifest durant la visita que el nou alcalde, Enric Olivé (ERC), va fer en aquesta escola bressol i a la resta dels centres educatius del poble per conèixer-los de primera mà. En concret, Olivé va ser a l’escola bressol Els Daus la setmana passada. Després de constatar, en primer persona, la calor que feia a dins de les instal·lacions l’equip de govern va decidir de posar-hi ventiladors que mitigaran el problema de manera provisional. La possible instal·lació d’aparells d’aire condicionat es plantejarà de cara al curs vinent.

“Independentment de la queixa es va detectar el problema i s’està estudiant la solució”, ha assegurat el regidor de Territori i Sostenibilitat, Joan Masferrer, que ha afegit que ara mateix no es poden instal·lar els aparells perquè els curs ja està a punt de finalitzar i, a més, caldria tancar el centre per poder fer les obres a l’edifici que es va estrenar l’any 2006 i on, fins ara, no s’havien registrat problemes d’aquest tipus.

Des de la direcció de l’escola bressol Els Daus estan satisfets amb la decisió de posar els ventiladors ja que han notat molt la calor d’aquestes últimes setmanes, expliquen. A més, ha destacat la ràpida reacció del consistori després de la visita de l’alcalde.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia