Vallès Oriental

TOUR DE FRANÇA

Purito, per primer cop doble vencedor d’etapa al Tour

El de Parets s’imposa amb molta autoritat al Plateau de Belle

Joaquim Rodríguez s’ha reivindicat amb força, aquest dijous al Tour. El ciclista de Parets, amb el qual no comptava ningú després de perdre 20 minuts respecte del líder, ha donat un cop d’efecte i ha guanyat l’etapa amb final al Plateau de Belle. Per primer cop, guanya dues etapes del Tour.

Rodríguez s’ha situat en un grup d’escapats que en el tram final de l’etapa ha arribat a treure més 11 minuts respecte del gran grup, on anava el líder Chris Froome. El de Parets, conscient que no té cap opció en la general d’aquest Tour, ha anat a buscar un triomf d’etapa que, a més, l’acostés al títol de la muntanya.

El de Parets ha llançat un atac definitiu en l’última ascensió al Plateau de Belle (categoria especial), que ningú ha pogut seguir i ha acabat guanyant amb més d’un minut de diferència respecte del segon, Fuglsang. El triomf li ha permès situar-se segon en la classificació de la muntanya i retallar sis minuts a la general.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia