Societat

Una noia de tretze anys mor atropellada a l'N-420 al Masroig

Una noia de tretze anys va morir atropellada per una furgoneta diumenge a la nit a l'N-420 al Masroig, municipi de la comarca del Priorat, segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT). L'avís del sinistre es va rebre a les 21.15 hores. L'accident va tenir lloc al quilòmetre 833,8 de l'N-420, a la zona coneguda com el coll de l'Egua, i en direcció a Móra la Nova. El turisme en què viatjava la víctima es va avariar, la menor va sortir del vehicle i va ser envestida mortalment per la furgoneta. Dues persones més van ser traslladades amb ferides lleus al CAP de Falset. Vuit patrulles dels Mossos, tres dotacions dels bombers i tres ambulàncies del SEM van treballar en l'accident, que va obligar a circular amb pas alternatiu fins a les 00.50 hores.

Alumna de La Salle

El col·legi La Salle de Tarragona ja ha expressat el seu condol a la família i als amics d'Andrea Florido, traspassada aquest diumenge en l'accident i alumna de 2n d'ESO. “Tota la comunitat educativa de l'escola vol expressar el seu sentiment i el condol als seus familiars i amics en aquests moments tan tristos.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia