Osona/Ripollès

Seva, una festa molt musical

Una ‘pool party’ a les piscines Els Roures és una de les novetats d’enguany.

Enmig d’un cap de setmana carregat de disbauxa a la comarca d’Osona, Seva també dóna pas a la festa major. El pregó que es va fer aquest dijous a la Plaça de la Creu a càrrec de Pilar Tortadès, antiga campanera del poble, va obrir deu dies de festa major que acumulen una trentena d’actes per a tots els públics. Tot seguit, la nit va continuar amb la 8a desfilada de moda amb la col·laboració de models i establiments locals.

Els actes continuen aquest divendres amb una botifarrada popular i amb la 5a edició del carnaval d’estiu, on tothom amb ganes de disfressar-se podrà sortir al carrer i unir-se a la rua ballant al ritme de la Batukada Batoka’m. La festa s’allargarà tota la nit amb una discomòbil.

La música serà una de les protagonistes de la festa major d’enguany. El concert jove d’aquest dissabte a càrrec del grup de Calafell Búhos omplirà el poliesportiu de Seva de ritmes de reggae i de l’ska rock més directe. Per canviar una mica de registre, el grup de gòspel Cantabile, de la vila de Gràcia i finalista del programa de TV3 Oh Happy Day, actuarà el proper divendres al jardí del Sors. Dues propostes musicals més que acollirà Seva són Cybee, el grup de pop-rock de Sant Feliu de Llobregat amb èxits tan coneguts com Som, i Alquadrat, de Sant Quirze del Vallès, amb un estil molt propi que combina rumba, mestissatge i fusió. Els dos grups actuaran el proper divendres a la nit a la pista poliesportiva.

I per segon any consecutiu, torna la cadirada a la Plaça de l’Església el proper dissabte a 2/4 de 6. Nens, pares i avis estan convidats a participar en el famós joc de les cadires on el participant que es queda sense quan s’atura la música, queda eliminat. La primera edició va omplir la plaça de gom a gom. “Al principi hi ha l’efecte vergonya però, al final, unes 80 persones es van acabar animant a participar-hi”, explicava en David, de la Comissió de Festes. La gimcana jove i la gimcana “Un Joc d’ous”, per als majors de 16 anys, també faran voltar els participants pel poble acompanyats d’un mapa en busca de pistes.

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és la pool party que es farà el proper dimecres a la tarda a les piscines Els Roures, on hi haurà inflables aquàtics i discomòbil.

Per últim, Seva també segueix la tradició que va començar l’any passat de guarnir els balcons del poble. El divendres 14 el jurat format per la Comissió de la Festa Major lliurarà el premi a la millor engalanada.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Disset anys esperant equipaments a les Glòries

Barcelona
crònica

Les roses del Firal i les del cementiri

enogastronomia

Cinc catalans competeixen avui a Madrid per ser el millor sommelier de l’Estat

Barcelona

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt