Societat

S'aixeca el confinament dels veïns de Calafat

Continua tallada la carretera N-340 a l'Ametlla de Mar i es fan desviaments cap a l'A-7

L'incendi forestal encara està actiu i ja ha cremat 40 hectàrees de vegetació

L'incendi forestal que des d'aquest dilluns a la matinada crema a Calafat (l'Ametlla de Mar, Baix Ebre) continua actiu i ja hauria afectat una superfície de 40 hectàrees. La carretera N-340 continua tallada però ja s'ha aixecat el confinament dels veïns de la urbanització.

Els Bombers de la Generalitat treballen amb 44 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris (1 helicòpter de comandament, 4 helicòpters bombarders i 4 avions de vigilància i atac) per controlar l'incendi, que ja està envoltat pel flanc esquerre, al barranc del Cap del Terme. Els Bombers estan a punt de tancar també la línia en el flanc dret, a tocar del barranc de Calafat. El cap de l'incendi està aturat a tocar del circuit de Calafat.

L'incendi encara està actiu; no amb flames altes però sí amb molts punts calents i algunes represes a la zona de la cua, la més propera a la carretera N-340a. A la zona bufa vent de mestral moderat.

Com a mesura preventiva continua tallada la carretera N-340 entre els quilòmetres 1113 i 1130 i es desvia el trànsit cap a l'A-7.

Cap persona ha resultat ferida i ja s'ha aixecat el confinament dels veïns de la urbanització de Calafat.

Segons les últimes dades provisionals el foc, les causes del qual investigaran els Agents Rurals, hauria afectat una superfície de 40 hectàrees de vegetació, principalment matoll.

Protecció Civil de la Generalitat ha posat en Prealerta el Pla Especial d'Emergències per Incendis Forestals de Catalunya (Infocat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]