Osona/Ripollès

El Voltregà supera el Reus en l’estrena de la Lliga Catalana

En hoquei, el Voltregà va aconseguir una victòria en l’estrena de la recuperada Lliga Catalana. Va ser a la pista del Reus Deportiu on els voltreganesos es van imposar per 2 gols a 3 amb dianes dels germans Àlex i Dani Rodríguez.

• VÍDEO: 211549

Els de Sant Hipòlit es van avançar al marcador però van veure com el Reus remuntava i no va ser fins al tram final que van poder capgirar el marcador.

Segon partit de pretemporada del Voltregà després del de divendres contra el Shum Maçanet i segona victòria. Els de Sant Hipòlit donaven el tret de sortida a la Lliga Catalana visitant el Reus amb qui van disputar una primera part igualada, amb ocasions a les dues porteries que van obligar a fer lluir els porters, especialment Càndid Ballart, el substitut de Roger Torelló. L’únic jugador capaç de marcar en aquest primer temps va ser Àlex Rodríguez encara que també ho va fer el seu germà Dani però l’àrbitre el va anul·lar.

A l’inici de la segona part, Raúl Marín va capgirar el marcador amb dos gols consecutius. En el primer, sortint des de darrere la porteria i en el segon amb una mitja volta a la frontal de l’àrea. Els reusencs, però, no van poder mantenir l’avantatge i poc després Dani Rodríguez tornava a igualar el marcador amb un xut exterior.

Ja al final i amb els equips carregats de faltes, Càndid Ballart va aturar la desena falta a Raúl Marín però, en canvi, Dani Rodríguez no perdonava i feia el 2-3 definitiu a 9 minuts del final.

El proper partit del Voltregà a la competició serà dimecres que ve a casa contra el Calafell.