Societat

S'obren les inscripcions a la Festa del Pedal del GEiEG

El GEiEG va obrir aquest dilluns el procés d'inscripcions per a la popular i tradicional Festa del Pedal, que aquest any arriba a la 53a edició. Com ja s'ha fet en les últimes edicions, les inscripcions es poden fer de manera presencial a les oficines de Sant Ponç, Sant Narcís i Palau-sacosta o a través del web del club esportiu www.geieg.cat. El preu per als socis del GEiEG és de tres euros, i cinc euros per als que no siguin associats al club gironí.

La Festa del Pedal es farà el 4 d'octubre i sortirà a les nou del matí des de la plaça Catalunya de Girona per dirigir-se cap a les hortes de Santa Eugènia, les Deveses de Salt i Bescanó, des d'on s'agafarà la passera que connecta amb Sant Gregori. A la zona esportiva d'aquest municipi es farà una parada per esmorzar. Després es farà la tornada per la via verda fins al complex del GEiEG a Palau-sacosta. Un cop allà es farà l'arrossada popular a un preu de cinc euros. L'edició promou la presència de participants adaptats amb l'entitat Àrea Adaptada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.