territori

Xavier Pellicer farà un taller de cuina a l'exproReus 2015

La fira multisectorial comptarà amb una vintena d'estands gastronòmics

La quaranta-cinquena edició d'exproReus, que es durà a terme del 8 al 12 d'octubre, tornarà a apostar per la gastronomia, amb la presència d'una vintena d'expositors a la zona de restauració del Tasting Village, i a través de les exhibicions de cuina, en les quals participaran prestigiosos cuiners del país.

Així, destaca el 'showcooking' que oferirà Xavier Pellicer, qui va estar cap de cuina del restaurant El Racó de Can Fabes de Sant Celoni (3 estrelles Michelin) i que ha treballat en cuines tan prestigioses com la del restaurant Arzak de San Sebastián (3 estrelles Michelin) o la de l'Abac de Barcelona (2 estrelles Michelin). Pellicer també ha estat cap de cuina a restaurants francesos com Le Diamond Rose de Niça o Le Carré des Feuillants de París, tots dos amb 2 estrelles Michelin.

Actualment Xavier Pellicer és soci i assessor gastronòmic del restaurant Céleri de Barcelona, centrat en els productes ecològics de temporada. En el marc d'exproReus oferirà un showcooking divendres dia 9 d'octubre, a l'estand de Tarraco Group, que finalitzarà amb una conferència sobre cuina biodinàmica.

A banda de Pellicer, altres cuiners que participaran en aquestes exhibicions seran Gerson Ribal, del Restaurant Lizarran de Reus, Nacho Pous, del Xamfrà del Fòrum de Tarragona i el pastisser Adam Saez, de Xocosave de Riudoms.

Pel que fa al Tasting Village, els sectors presents en aquesta zona de degustació i venda de productes d'alimentació seran molt diversos: embotits artesanals, cerveses, pizzes, pasta, dolços i coques, formatges, vins, etc. Com a novetat d'enguany es crearà un espai chill out que estarà obert tots els dies de fira, de 8 del vespre a 11 de la nit i on s'oferirà un còctel diferent cada dia.

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Medi Ambient

Arxivada la causa per emissions contaminants de la incineradora del Besòs

Sant Adrià de Besòs
sequera

El Govern aixeca l’emergència a Ter-Llobregat gràcies a les pluges

barcelona
LLORET DE MAR

Les famílies d’Interampa denuncien la saturació de les aules

LLORET DE MAR

L’Ajuntament va aturar 141 desnonaments el 2023

girona
Habitatge

Oberta la convocatòria per accedir a 36 pisos de lloguer amb protecció oficial

Pobla de Segur

L’Aeroport de Girona-Costa Brava renova la seva oferta comercial

girona
societat

Instal·laran per primer cop un sistema que desencadena allaus de manera controlada al port de la Bonaigua

Alt àneu
societat

Una setantena d’estudiants passen la nit a l’acampada a la UB en suport a Palestina

Barcelona
societat

Els primers pisos tutelats per a gent gran a Rialp, preparats per a rebre residents

Rialp