Vallès Oriental

L’escola Vilamagore, de Sant Pere, obre el curs amb menys de 30 alumnes

Les classes són en aules d’edats mixtes

L’escola Vilamagore, de Sant Pere de Vilamajor, es mantindrà oberta aquest curs amb menys de 30 alumnes als cursos d’Educació Primària. Malgrat que la majoria d’estudiants són dels cursos de cinquè i sisè, els alumnes fan les classes en aules amb edats mixtes.

Aquest curs vinent els estudiants faran les classes als mòduls prefabricats que segueixen a la zona, després que aquest estiu se n’han retirat una bona part pel trasllat definitiu dels alumnes de l’institut Vilamajor a l’edifici d’obra, construït inicialment per a l’escola Vilamagore i que aquests darrers cursos ja han anat ocupant els estudiants de Secundària i Batxillerat.

CANOVELLES
Les obres de l’escola Quatre Vents, de Canovelles, segueixen aturades per les restes arqueològiques que es van trobar. Malgrat això, l’alcalde, José Orive (PSC), preveu que la seva construcció comenci durant el proper trimestre. “S’han de fer les últimes proves arqueològiques i actualment ja estem esperant el permís d’obres”, diu. Aquesta escola serà per a alumnes d’Educació Infantil i Primària, que estan fent les classes en mòduls prefabricats, des de fa vuit anys. D’altra banda, a l’escola Joan Miró recentment s’ha col·locat un mòdul prefabricat nou per guanyar l’espai comú que es va perdre l’any passat amb la construcció de les escales d’emergència. El projecte d’ampliació d’aquesta escola està aturat.

SANT CELONI
Les obres de l’escola Soler de Vilardell de Sant Celoni està previst que comencin durant el proper trimestre al costat de l’actual institut de Secundària. Pel que fa a la construcció del nou centre de formació professional properament es licitarà l’obra a una empresa i l’objectiu és engegar el curs 2017/2018.

LLIÇÀ D’AMUNT
Les escoles Sant Baldiri i Països Catalans de Lliçà d’Amunt s’han fusionat en un sol centre educatiu i començaran classes compartint els edificis que ja tenien.

GRANOLLERS
Les escoles Pau Vila i Fàtima iniciaran els curs fusionades com una nova escola, a l’edifici del Pau Vila. A Fàtima, obrirà el nou institut de Granollers amb alumnes de primer d’ESO.

CALDES DE MONTBUI
La construcció del nou institut de Caldes ja ha finalitzat i iniciarà les classes la setmana vinent. El cost d’aquesta obra ha estat de 3.759.468 euros.

LLIÇÀ DE VALL
Les obres de l’escola Els Vinyals, de Lliçà de Vall, finalitzaran a principis de 2016, segons han informat fonts dels serveis territorials del Departament d’Ensenyament al Maresme i al Vallès Oriental. Actualment, l’estructura del nou edifici ja està feta i la intenció és la “d’accelerar les obres durant el proper trimestre”, expliquen. El cost d’aquesta escola és de 3.283.454 euros. Des de la seva creació, els alumnes d’aquest col·legi utilitzen un edifici municipal i barracons per fer les classes.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Fomentar el benestar emocional a través de l’escriptura

olot
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona

Es vol fomentar l’ús del català en el sector de la bicicleta

girona
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot