Societat

Tavernes vol ser solidari amb els refugiats sirians

L'Ajuntament continua en contacte amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives per a poder ajudar en allò possible

L'Ajuntament d'aquesta vila de la Valldigna continua en contacte directe amb la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, amb objecte de ser ciutat de refugiats.

Una de les propostes de Conselleria és fer, des de l'Ajuntament, un cens de veïns de Tavernes disposats a cedir habitatges desocupats per a acollir famílies de Síria.

En total, a la ciutat de Tavernes, donat els escassos recursos de què disposa l'Ajuntament, s'espera que hi puguen arribar com a màxim dos famílies.

L'Ajuntament espera conéixer més dades de Conselleria i, quan tinga més informació, la farà pública.

Mes de cent

Redacció

Malgrat la indefinició existent a nivell de l'Estat, més d'un centenar de pobles, viles i ciutats del País Valencià, han mostrat la seua disposició a formar part d ela xarxa de ciutats acollidores de refugiats.

D'aquesta manera, el vaïnat del País Valencià, se situa per davant d'altres comunitats autònomes i nacionalitats peninsulars, per acollir famílies senceres provinents de territoris que viuen el terror dels conflictes armats.

Totes les grans ciutats valencianes forman part des de fa dies d'aquesta xarxa de viles acollidores i, a més, viles com Morella, Alberic, Ontinyent, Llíria, Puçol, Aldaia i Paiporta, esdevenen capçaleres d'aquesta iniciativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia