La residència per a gent gran de Tiana, a punt per obrir les portes

La residència per a la gent gran i el centre de dia de Tiana ja estan a punt per obrir les portes. El primer tinent d'alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Enric Nolis (CiU), assegura que amb aquesta nova residència «les persones que ja s'hi han mostrat interessades i que esperen amb impaciència la seva posada en marxa veuran cobertes les seves necessitats amb les places i els serveis que es posaran en marxa aquest mes». Nolis destaca, també, que es tracta d'una instal·lació «moderna i competitiva que gaudeix de les eines necessàries per convertir-se en un centre de primer nivell similar a la resta de centres catalans des del punt de vista tecnològic i de recursos humans, en un entorn tranquil». La nova residència, situada al carrer dels Francesos, té una capacitat de 96 places residencials, en habitacions compartides o individuals, i vint places de centre de dia. A més, disposa d'assistència sanitària, psicosocial, fisioteràpia i una unitat d'Alzheimer, entre altres serveis.

Les tarifes, aprovades

L'Ajuntament va aprovar en el ple d'aquesta setmana les tarifes per a les places de residència i centre de dia (amb els vots en contra de l'oposició). Els preus oscil·len, en funció de la dependència de l'usuari, entre 2.144 euros al mes (alta dependència) i 1.701 (baixa dependència) a la residència, i entre 700 (alta dependència) i 637 (baixa dependència) per a les places del centre de dia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
administració

Neix una entitat per difondre la història i la cultura de Roses

roses
Raúl Montilla
Periodista i escriptor

“Emigrar és molt dur, és un joc d’identitat molt bèstia”

Cornellà de Llobregat
SOCIETAT

ADF, 15 entitats i un restaurant a Els Bellots

TERRASSA
educació

Malestar perquè es tanca una línia d’I3 a Rocafonda de Mataró

Mataró
salut

Acord en defensa de l’antic hospital de Mataró

mataró
medi ambient

Badalona analitza la salut de 216 palmeres i 10 estan molt greus

Badalona
Sant Feliu de Pallerols

Sèlvans assaja un nou model d’economia rural a través de la gestió forestal

Sant Feliu de Pallerols
GIRONA

Retiren l’aparcament reservat a la Guàrdia Civil a Emili Grahit

GIRONA
SALUT

Créixer en entorns d’aire contaminat redueix la capacitat d’atenció dels nens

BARCELONA