Societat

La Fira de l'All de Cornellà homenatjarà l'exalcalde Joan Casas

Durant el seu mandat es va instaurar la festa, que aquest cap de setmana complirà vint anys

La vintena Fira de l'All de Cornellà del Terri, que es celebra aquest cap de setmana, servirà per retre un reconeixement a l'exalcalde Joan Casas, amb el lliurament de l'All d'Honor, una distinció reservada a les persones que s'han distingit per haver treballat pel municipi. Amb aquest gest es vol recordar els orígens de la fira, ja que va ser durant un dels mandats de Casas al capdavant del consistori (1991-2003) que se'n va organitzar la primera edició.

Dues dècades després, l'esdeveniment s'ha ben consolidat. A més de les parades del vessant comercial, el programa inclou un veterà concurs d'elaboració d'allioli, una degustació gastronòmica a càrrec de la confraria de pescadors de Vilanova i la Geltrú, una cercavila de gegants, activitats i espectacles per a la mainada (precisament el parc infantil s'ha ampliat), unes trobades de tractors i de cotxes clàssics, una competició de bitlles catalanes i una exhibició castellera de la colla Esperxats de l'Estany. La cloenda, prevista per diumenge a les vuit, a la plaça Major, consistirà en un espectacle que oferiran els Senyors del Foc de Castelló d'Empúries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia