Societat

Ontinyent tria els guardonats dels premis 9 d'Octubre de 2015

Miguel Àngel Orquín, Luis Ortega, Teresa Mollà, Maria Juan, Ximo Urenya i l'Agrupació Artística d'Ontinyent seran distingits pel seu treball en benefici de la societat

El fundador de l'Associació Nacional de la Síndrome Idic-15, Miguel Angel Orquín; la feminista i activista social Teresa Mollà; el metge i cirurgià Luis Ortega; l'actriu Maria Juan; el professor i treballador de la cultura valenciana Ximo Urenya; i la companyia de Teatre “Agrupació Artística d'Ontinyent”; son les persones i entitats que l'Ajuntament d'Ontinyent reconeixerà enguany als seus premis “9 d'octubre” per la seua tasca en benefici de la societat a diferents àmbits.

Així s'ha acordat hui per consens de l'alcalde i tots els grups polítics representats en l'Ajuntament, un sistema que es va aplicant des de 2012, i pel qual s'ha elegit uns guardonats dels que Jorge Rodríguez destacava que “són persones que representen perfectament Ontinyent, en una selecció que ha estat fruit del consens, que és el que voliem”, destacava.

El primer edil compareixia davant els mitjans després de la Junta de Portaveus on es designaven els guanyadors d'estos premis, a més de fer-se públiques les novetats amb que comptarà enguany la celebració del “dia dels valencians” a Ontinyent: tindrà lloc de vesprada, a partir de les 19 hores, quan es presente a la Plaça Major la nova figura processional de “l'Àliga”. Proposada per l'Associació de Gegants i Cabets i subvencionada per l'Ajuntament, esta nova tindrà un ball propi que es presentarà eixe dia, donant pas posteriorment a una processó cívica fins al Palau de La Vila, on tindrà lloc l'acte protocolari del 9 d'octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pau Bosch
Nou president d’Amics de la Rambla

“Ara el nostre objectiu és obrir la Rambla al mar”

Barcelona
SOCIETAT

La síndica posa el focus a l’alberg de Badalona

Badalona
societat

L’esclavitud dels segles XV i XIX, a debat al Museu de l’Escala

l’escala
administracions

La Casa del Mar promocionarà el patrimoni pesquer de Llançà

llançà
sequera

La nova fase d’excepcionalitat dona més marge per omplir les piscines

barcelona
Societat

Mor Miquel Massana, fundador de l’empresa Centre Tèxtil Massana

SERVEIS

La Paeria atura la supressió de la recollida porta a porta a Pardinyes i Balàfia

LLEIDA
GIRONA

Puente preveu aviat la licitació del projecte d’enllaç del TAV i l’aeroport

GIRONA
estats units

TikTok demanda als EUA per una llei que amenaça de vetar el seu ús al país

barcelona