Vallès Oriental

Sant Celoni crearà una comissió de seguiment de la festa major

L’Ajuntament de Sant Celoni crearà el proper mes de novembre una comissió de seguiment que vetllarà pels valors i les línies generals de treball de la nova edició de la festa major.

Així es va decidir en la reunió que es va celebrar amb una cinquantena de representants de diferents col·lectius i entitats per fer una valoració i el tancament de la festa d’aquest any.

Aquesta comissió tindrà els reptes de continuar incorporant noves activitats, treballar l’espai de barraques i concerts i millorar la implicació i la participació del voluntariat, entre altres aspectes. La voluntat és continuar “sacsejant” i millorant la festa en els propers anys.

La valoració que es va fer de la darrera edició de la festa va ser molt positiva. El regidor de Cultura i Educació de l’Ajuntament, Raül Garcia, va destacar “el gran esforç per fer noves i més activitats, i durant més dies que mai”. També va agrair especialment la feina i el compromís de servei dels voluntaris i les entitats implicades en la festa. “I el resultat ha estat ben visible, amb un gran èxit de participació en totes les activitats”, afirmava.

En la reunió, que es va celebrar 21 de setembre, les diferents comissions de treball van fer una revisió dels diferents àmbits de la festa.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia