Societat

Morella ha viscut un gran pont amb xifres rècord de visitants

La localitat ha estat al 100% aquest darrer pont i s'ha obtingut la segona millor entrada en aquestes dates al Castell, només superada pels índexs de 2009

Morella ha viscut un pont d'octubre multitudinari. La celebració del 9 d'octubre en divendres i del 12, en dilluns, allargaven el cap de setmana a quatre dies festius, en els quals es tenien bones expectatives turístiques. No obstant això, aquestes s'han superat i s'ha viscut un pont de rècord.

Durant aquests dies, la localitat ha estat al 100% d'ocupació i s'han obtingut xifres importants de visitants en els principals monuments de la localitat.

El Castell ha registrat l'entrada de 4365 persones en aquests quatre dies, el que suposa la segona major afluència de visitants en aquestes dates des que l'Ajuntament de Morella comptabilitza els resultats. Només en 2009 van entrar més visitants a la principal fortalesa morellana.

A més, el Museu Temps de Dinosaures ha superat els seus millors registres, amb un total de 1830 entrades. Les Torres de Sant Miquel han tingut 866 visites. L'Oficina de Turisme també ha tingut un alt volum de demandes, superant-se les 1200 en quatre dies.

Pel que fa a la venda d'entrades conjuntes per visitar els monuments, mai s'havia venut tanta quantitat d'entrades en un sol dia com el 9, 10 i 11 d'octubre. Tres dies en què s'ha superat el centenar de tiquets combinats. Finalment, destacar que els pàrquings de la ciutat també han tingut una gran afluència de vehicles, fins i tot fins al punt de completar-se i haver d'habilitar altres zones d'estacionament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró