Osona/Ripollès

Bon Preu compra una benzinera a Torelló i una altra a Manlleu

L’empresa ja en té 38 a tot Catalunya.

El grup Bon Preu ha comprat dues benzineres a Osona per convertir-les en les de la seva marca, EsclatOil. Ara en té 4 a Osona i un total de 38 a tot Catalunya. A Manlleu, on no en tenia cap, ha comprat Movil Ausona, la benzinera situada al passeig de Sant Joan sortint de Manlleu en direcció a Torelló, que compta amb sis carrers per posar benzina, una petita botiga, una cafeteria i un rentat de cotxes. A Manlleu hi ha una altra benzinera de Movil Ausona així com una tercera de Feixas Aulet. L’altra és la Movil Sant Roc de Torelló, que està ubicada al carrer Nou, a l’entrada de la població des de Manlleu, que també té sis carrers, una minibotiga i un servei de rentat de cotxes. A Torelló, el grup Bon Preu ja hi té un EsclatOil al costat d’un Bon Preu a la sortida del poble en direcció a Sant Pere de Torelló. A Torelló hi ha una tercera benzinera, Benzinera del Ter, a la zona de Conanglell.
Ara el grup de distribució farà algunes obres per adequar-les a la seva marca. Primer i durant tres setmanes es faran obres a la de Manlleu, i després i durant quinze dies a la de Torelló. Mentre durin les obres es mantindran alguns assortidors en actiu. Es canviaran els assortidors d’autoservei i s’hi afegiran sistemes de seguretat.

D’altra banda, l’empresa assumeix també el servei de distribució de gasoil domèstic que ja feien aquestes benzineres i mantindrà el servei del minimercat des de les 8 del matí fins a les 11 de la nit.

El grup Bon Preu va facturar en vendes netes (abans de l’IVA) 493,4 milions d’euros entre el març i l’agost d’aquest any, el seu primer semestre comptable de l’any. La xifra representa un creixement absolut del 10,4%, el que vol dir un augment del grup a plantes constants d’un 4,7% respecte al mateix període de l’any passat. Un cop tancat tot l’any –el febrer de l’any que ve– calculen créixer un 11% i arribar als 1.000 milions de facturació.

L’empresa osonenca ha invertit 428 milions d’euros i ha creat 1.420 llocs de treball des de l’any 2008. Actualment compta amb 118 supermercats Bon Preu, 44 hipermercats Esclat i les 38 benzineres.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES
societat

L’Ajuntament reforçarà les línies de bus i ampliarà les restriccions de trànsit al voltant del Park Güell

barcelona
PORQUERES

Fase final de la recollida de propostes dels pressupostos participatius

PORQUERES

Estudien com millorar la mobilitat de dues de les principals vies de la ciutat

girona

Poden tornar a casa un tercer grup de veïns dels blocs desallotjats

badalona