Societat
JORDI VIDAL
XEF DEL RESTAURANT LA GUSPIRA
“La camamilla perfuma els plats i els fa digestius”
“Aposto pels productes de proximitat per militància i perquè sé amb quins estàndards de qualitat i de seguretat alimentària treballen els petits productors catalans”
“Faig una cuina d'arrel tradicional, però amb noves textures i amb sabors que busquen sorprendre”
“Encara ens queda molt camí turístic per recórrer”
En positiu.
Jordi Vidal (Almacelles, 1989) encara és lluny dels trenta, però és un emprenedor convençut que en temps de crisi és quan cal buscar oportunitats. Ell ho va fer. Va comprar una casa del segle XVIII a Linyola i, juntament amb la seva dona i sòcia, Assum Roigé, la van convertir en un petit hotel rural amb restaurant per a paladars exigents.
La cuina és qüestió de matisos; ho vaig entendre a El Bulli i a El Celler de Can Roca
Costa quedar amb Jordi Vidal. No para. És el xef del restaurant La Guspira de Linyola i fa classes a l'Escola d'Hostaleria de Lleida. De temps lliure en té ben poc, però està content, perquè fa el que li agrada.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.