Societat

Interrompuda circulació de trens entre Lleida i Saragossa a l'altura Raimat

Renfe ha habilitat un servei d'autobús per cobrir el trajecte afectat per carretera

El trànsit ferroviari de la línia convencional entre Lleida i Saragossa, a l'altura de Raimat (Segrià), gairebé al límit amb Aragó, està tallada com a conseqüència de les pluges caigudes sobre Catalunya en les últimes hores.

Fonts de Renfe han informat a Efe que, fins que es restableixi el servei, el transport de viatgers en aquesta zona es fa per carretera en autobús.

També han assenyalat que la tempesta ha provocat esllavissaments de roques sobre la línia de Rodalies R-12 de Renfe, interrompent la circulació de trens entre les poblacions de Calaf i Manresa (Bages) fins a les 08:15 hores d'avui.

A més, a d'altres línies de Rodalies hi ha retards puntuals, com a l'R-2, on els trens circulen amb més lentitud per la caiguda d'arbres molt a prop de l'estructura ferroviària.

Com a conseqüència de les fortes pluges, Protecció Civil de la Generalitat ha elevat al nivell d'Emergència el Pla Inuncat pel desbordament del riu Sió al seu pas per Agramunt (Urgell), on la inundació d'un semisoterrani d'una residència d'ancians ha causat la mort de quatre persones.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut 1.083 trucades relacionades amb el temporal de vent i pluja fins a les 5 hores d'aquest matí.

Un total de 207 d'aquestes trucades s'han fet des de la comarca del Vallès Occidental, 116 des del Baix Camp i 109 des del Segrià. Per municipis, 77 trucades s'han fet des de Lleida, 73 des de Reus i 45 des de Sabadell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]