EL PLA DE SANTA MARIA (Alt Camp)

Fira del Vent

Una fira a l'aire, a l'aigua i a terra

L'activitat firal del Pla continua conquerint espais: caldrà alçar la vista per seguir la Fira del Vent, atansar-se a l'aigua en la Trobada de Modelistes Navals i passejar molt per la XIX Fira Multisectorial, la XXI Mostra Ramadera o la II Trobada de Harley Davidson. Totes plegades ofereixen un dens programa, quasi impossible d'abastar en un cap de setmana.

Novetats

Les principals novetats arriben lligades a la Fira del Vent, una mostra dedicada als esports de l'aire, com el parapent, el paramotor o l'ala delta, que ja ha donat fruits amb la creació al poble del Club Veles i Vents. El dia 17, del camp de vol sortiran els participants a la Volta Catalunya amb ULM i durant tots els dies en aquesta zona es podrà visitar una mostra de clubs, empreses i entitats relacionades amb els esports de l'aire. A més, el certamen sumarà una pista de vol per practicar i fer exhibicions d'aeromodelisme, proposa un taller per construir estels i una trobada de surf d'estel, surf de vela i surf de vela d'estil lliure, amb exhibició inclosa.

D'altra banda, l'atractiu de la fira multisectorial es multiplica amb la mostra de productes artesans, un mercat de productes ecològics, un mercat d'intercanvi, la mostra ramadera, les trobades de motor... A més, cal sumar-hi activitats clàssiques, com ara la desfilada de moda, la ballada de gegants, la nit jove o el correfoc.

Del 16 al 18 d'octubre. Fira multisectorial, al pavelló poliesportiu. Fira del Vent, al camp de vol i la Bassa de la Fàbrica. Inscripcions per participar a les exhibicions, a l'estand d'informació de la fira.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona