Societat

Masella s'afanya a obrir una pista per tornar a ser la primera de la temporada

Aquesta estació de la Cerdanya obrirà més pistes el cap de setmana, igual que la Molina

Vallter 2000 i Vall de Núria ho faran el 4 i el 5 de desembre

L'estació d'esquí de Masella va sorprendre els aficionats a l'esquí alpí i va obrir una pista i un remuntador. Va ser l'obertura oficiosa de la temporada, per mantenir el títol honorífic que la caracteritza de ser la primera estació del Pirineu que obre portes.

L'obertura oficial està prevista per a aquest cap de setmana, i també a l'estació veïna de la Molina, si es fan bones les previsions de nevades i es mantenen les baixes temperatures dels últims dies que han permès a les estacions posar en marxa els canons de neu artificial.

La Molina ha anunciat que té previst obrir la pista Llarga demà passat amb un forfet a un preu especial de 10 euros. Dissabte ja obrirà Font Canaleta i Comella. Segons les condicions de la neu, es pot incrementar el nombre de pistes.

Masella, en canvi, no ha anunciat de moment el nombre de pistes que té previst obrir divendres, en espera de les pròximes nevades.

Les altres dues estacions del Pirineu gironí trigaran una setmana més a obrir portes, segons han anunciat.

L'estació de la vall de Camprodon Vallter 2000 té previst obrir el dia 4 de desembre i la de Vall de Núria un dia més tard, el 5 de desembre.

Les quatre estacions d'esquí alpí de les comarques gironines, doncs, estan treballant intensament per aprofitar les bones condicions climatològiques –nevades i sobretot temperatures baixes al llarg de tot el dia– per tenir el màxim de pistes i instal·lacions en funcionament tan aviat com sigui possible.

LA XIFRA

40
centímetres
de gruix de neu i de qualitat pols hi havia ahir a l'hora de tancar aquesta edició a Masella.

LA DATA

27.11.15
És el dia en què
té previst obrir la Molina, i Masella posarà en servei més pistes de la seva estació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia