territori

S'entreguen els Premis Angeleta Ferrer i Sensat

La regidoria d'Ensenyament i Política Lingüística ha lliurat aquest dijous els Premis a l'Excel·lència i Emprenedoria Educatives Angeleta Ferrer i Sensat, que enguany arriben a la tretzena edició. L'acte ha tingut lloc a la sala rentadors del Casal de les Dones.

S'han lliurat dues línies de premis. El primer, a un centre educatiu de la ciutat per les bones pràctiques i l'aplicació de propostes educatives en qualsevol nivell. El guardó ha estat pel projecte La biblioteca: El Motor de l'escola, realitzat per Teresa Gassull i Blas Ortega, de l'Escola Pompeu Fabra, amb una dotació econòmica de 2.000 euros. Pretèn, segons expliquen els autors del projecte, que els alumnes del centre "desenvolupin les competències comunicatives i lingüístiques que facin  possible que, tant a nivell social com a nivell personal, puguin afrontar els reptes d’aquesta societat plural, multilingüe i multicultural".

També han rebut el premi, treballs excel·lents de recerca o projectes de final de curs d'alimnes de secundària postobligatòria. El projecte guanyador ha estat La Febró 3D. De Cal Ballador a Cal Ferrer, d'Emili Sisquella, de l'Institut Gabriel Ferrater i Soler. La dotació del premi ha estat de 1.000 euros a l'alumne per a l'adquisició de material amb finalitat didàctica, i de 750 euros al centre educatiu. Segons  el  seu  autor,  "intenta  contribuir  a  la  documentació del poble de La Febró. Els dos objectius principals són fer l’aixecament del carrer per obtenir els alçats de les façanes i un model en 3D del carrer Major del poble, i contribuir a la documentació i catalogació de les característiques constructives del poble".

La notícia completa a Reus Digital


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

administracions

Noves protestes de la Policia Local de Mataró al ple

mataró

Adjudiquen les obres de reparació de la sèquia Monar

GIRONA
societat

Sanció de 900.000 euros a Renfe per l’avaria de Gavà de fa un any que Adif va atribuir a un llamp

barcelona

Fan una estada al Trueta per identificar necessitats clíniques

girona
Infraestructures i serveis

Les obres d’adaptació a l’intercanviador de Verdaguer començaran a la tardor

Barcelona

El paper dels mercats per anar cap a un sistema alimentari sostenible

GIRONA
Medi ambient

Fomenta el reciclatge de l’oli domèstic amb una campanya als centres cívics

Lleida

Enderroquen l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO

Campclar i Sant Salvador, els barris més preocupants per a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Tarragona