Societat

Morella organitza una festa per celebrar Cap d'Any

Serà un atractiu més per visitar la capital dels Ports en aquestes dates

L'entrada per a la festa serà gratuïta i els beneficis per a les associacions esportives

L'Ajuntament de Morella ha preparat una àmplia programació d'activitats per al Nadal. Una de les grans novetats d'aquest any és la festa de Cap d'Any, que pretén incrementar l'oci i la diversió a la ciutat.

L'entrada per a aquesta, que comptarà amb l'orquestra Rumbo Norte i dj Ado, serà gratuïta i els beneficis es destinaran al Morella FC, Renomar Els Ports i CBF Morella.

A més, s'estan preparant més sorpreses, com repartiment de cava per als primers assistents o regals sorpresa. Una gran combinació d'elements per a entrar de la millor manera possible en 2016.

L'organització d'aquest esdeveniment suposa un important esforç, però assegura una gran festa per donar entrada al nou any. Una alternativa d'oci i diversió més a la ciutat, tant per als veïns i veïnes com per als visitants, que omplen els hotels i cases rurals durant aquests últims i primers dies de l'any.

Més atractius

Un altre dels atractius que té Morella durant aquests dies i que és una gran novetat és la il·luminació que ha instal·lat Ferrero Rocher. Morella va ser el poble més votat en la campanya “un poble bell i bo” d'aquesta marca de bombons i, per això, el poble brilla d'una manera especial, amb 170.000 bombetes que il·luminen el carrer Blasco d'Alagó i les places Colom i dels Estudis. Un atractiu especial, que ha fet que ja siguen centenars de persones les que acudisquen a la localitat per veure aquesta il·luminació.

D'altra banda, el programa de Nadal es complementa amb moltes activitats tradicionals, culturals o infantils, com l'espai de jocs i tallers Jocambient (del 3 al 5 de gener), el concert de la Rondalla (27 de desembre), la Sant Silvestre ( 31 de desembre), el Festival de Mans Unides (3 de gener), l'entrada dels Patges i SSMM els Reis Mags d'Orient (4 i 5 de gener), el Bureo de Reis (6 de gener) o el dia de Sant julià (7 de gener).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

L’Ajuntament de Vic introduirà clàusules lingüístiques en els contractes públics

vic
Iran

La Policia de la Moral torna a detenir dones per no portar el vel islàmic

Barcelona

Cap a la “taxa justa” de residus, a Girona

Girona

Fundesplai augmenta el nombre de participants a les seves activitats

Barcelona

Més expedicions i millores d’horaris del bus cap a Barcelona

CASTELLBISBAL
societat

El polígon petroquímic de Tarragona comptarà amb 575 sensors de risc químic

tarragona
barcelona

Colau i Asens s’embarcaran a la Flota de la Llibertat per portar ajuda a Gaza

barcelona
Unió Europea

Brussel·les requereix informació a TikTok sobre la nova aplicació

Barcelona
pensament

El funeral de Josep-Maria Terricabras serà demà al matí al Tanatori

Girona