Societat

Segon premi per a L'Anxova Milionària de l'Escala

L'Anxova Milionària, l'administració de loteria número 1 de l'Escala, situada al número 9 del carrer Enric Serra d'aquesta població, ha segellat el segon premi de la Lotería Nacional, sortejat dijous, 7 de gener. El valor total del premi és de 360.000 euros, que equivalen a 60.000 euros a la sèrie i 6.000 euros al dècim. L'Anxova Milionària havia comprat la totalitat dels números del 87637, la major part s'ha venut a finestreta i a clients abonats, com és el cas del restaurant Can Parera de Viladamat, i també van intercanviar cinc dècims amb l'administració Cavallet d'Or de Llançà, els altres dos establiments que també repartiran alegria per aquest premi.

L'administrador de L'Anxova Milionària, Fèlix Pons, explica que aquest número és un dels fixos que compra cada any aquesta administració, i es mostra satisfet: “Aquest premi és molt repartit, a diferència d'El Gordo de la Primitiva que vàrem vendre fa just un any i que va guanyar una sola persona.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia