El vent es comporta al Pla

La Fira del Vent del Pla va haver de modificar algun acte a causa de la força del vent

La sortida de la 17a volta a Catalunya en ultralleuger no es va poder celebrar a l'hora prevista i va començar a la tarda. Aquest ajornament no va ser a causa del vent que bufava al Pla de Santa Maria, sinó del que bufava a la zona on havia d'aterrar la prova. La volta, a Catalunya, en ultralleuger va ser l'acte més perjudicat per la força del vent d'ahir. Pel que fa a la resta d'actes de la Fira del Vent, alguns van patir algun retard, però cap de considerable.

Les exhibicions d'aeromodelisme previstes per les onze del matí d'ahir, no van començar puntualment, però quan el vent va afluixar, els avions i helicòpters van poder emprendre el vol i començar a fer cabrioles. Les ratxes de vent puntuals van desestabilitzar algun dels avions que participaven a la demostració. Un al·licient del sector de l'aeromodelisme d'ahir era la càmera instal·lada en una avioneta que mostrava el paisatge que sobrevolava l'aparell. Evidentment, els estands col·locats al pavelló del Pla de Santa Maria no es van ressentir del vent, però sí que van notar les temperatures, més aviat baixes. Segons diversos encarregats dels estands de la fira, el fred havia reduït el nombre de visitants d'ahir al matí. Al pavelló municipal, s'hi poden trobar parades de gastronomia, decoració, bijuteria, vins o conserves. Igual que la resta de la fira, els estands tancaran les portes avui al vespre.

Per avui hi ha programats altres actes. Al camp de futbol municipal, s'hi celebrarà, durant el matí, la II Trobada de Harley Davidson. El cap de setmana vinent hi haurà el primer campionat català de falconeria.

Últim dia de la fira

j. o

La Fira del Vent del Pla de Santa Maria tancarà les portes avui. L'endemà de les exhibicions d'aeromodelisme, les pràctiques de vol i el campionat de futbolí, la fira presentarà més actes programats. A la Bassa de la Fàbrica se celebrarà, durant el matí i la tarda, la Trobada de Modelistes Navals. Aquest acte comptarà, durant tres hores (de les deu a la una), de navegació lliure per totes les persones que s'hi hagin inscrit. A més, també hi haurà un esmorzar i un dinar de germanor. Abans del dinar es farà el repartiment de rècords. Durant tota la tarda hi tornarà a haver temps per a la navegació lliure a la Bassa de la Fàbrica. Aquesta bassa té una superfície de 5.000 metres quadrats i una fondària de 4 metres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona

Totes les cries del musclo del Delta acabaran provenint de Roses

roses