Societat

Presentades les Jornades Gastronòmiques de l'Escamarlà

Les Jornades Gastronòmiques de l'Escamarlà, que es duran a terme a Sant Carles de la Ràpita entre els dies 2 i 11 d'abril, tindran enguany la participació del restaurants més destacats de la localitat. Així es va presentar durant la roda de premsa que va servir per anunciar les característiques de la proposta d'enguany, convocatòria en la qual van prendre part l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, i alguns dels hostalers més destacats.

Com a dades, durant la roda de premsa es va donar a conèixer que els menús enguany tindran un cost d'entre 35 i 39 euros i es podran trobar a 14 restaurants del poble. L'objectiu de la iniciativa és promocionar tant els productes autòctons més destacats, l'escamarlà en aquest cas, com la gastronomia típica de l'Ebre. A banda de la qualitat, les jornades es basen en la filosofia alimentària del quilòmetre zero, fet que dóna un valor afegit a la iniciativa. La Ràpita, amb el port pesquer més potent de Catalunya, ha capturat aquest any 4 tones d'escamarlans, la qual cosa suma un valor de vora 100.000 euros. La localitat reivindica la pesca com a motor econòmic fonamental.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia