Societat

Troben mort l'home de 65 anys desaparegut aquest dilluns a La Vall d'en Bas

Les primeres hipòtesis apunten que hauria caigut per un desnivell d'uns 30 metres

Els equips de recerca han trobat aquest dimarts a primera hora de la tarda la tarda el cos sense vida de l'home de 65 anys que va desaparèixer ahir al coll d'Uria , una zona boscosa de difícil accés, molt densa i amb nombrosos desnivells situada entre els municipis de la Vall d'en Bas i Sant Feliu de Pallerols fins on s'havia desplaçat a buscar múrgoles i plantes remeieres. Concretament, ha estat localitzat prop d'on l'home havia estacionat el seu vehicle, a l'alçada del riu Brugent, al quilòmetre 44,5 de la C-153. Les primeres hipòtesis apunten que l'home va patir una caiguda en un desnivell d'uns 30 metres, en una zona coneguda com El Clot de l'Infern.

La víctima s'havia desplaçat a la muntanya un parell d'hores i a mitja tarda havia de recollir la seva dona a la feina però no hi va anar. Va ser aleshores quan es va donar l'avís de la seva desaparició i ahir al vespre es va iniciar la recerca, que s'ha reprès aquest matí.

Les tasques s'han vist dificultades per la pluja, ja que l'helicòpter no ha pogut participar-hi i els gossos han tingut dificultats per seguir un rastre. Durant aquestes hores, els equips de recerca, formats per Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i voluntaris, han rastrejat la zona a peu i pam a pam des de l'esplanada on es va localitzar el cotxe del desaparegut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia