J. RIBAS

GERENT DEL RESTAURANT CAL ROS

«Volem recuperar el renom de Cal Ros»

Jordi Ribas regenta el res­tau­rant des de fa uns tres anys, després de pas­sar per esta­bli­ments de l'Alt Empordà i la Cer­da­nya.

–Quin són els seus objec­tius aquí?
–«Recu­pe­rar el renom del res­tau­rant. Té més de cent anys i és un lloc de referència al Barri Vell.»
–Ho estan acon­se­guint?
–«Cre­iem que sí, perquè els últims anys Cal Ros havia tin­gut una dava­llada i ara la gent ha recu­pe­rat la con­fiança i recu­pe­rem aquest tipus de cli­ents que volem, sobre­tot el gironí de tota la vida.»
–Tenen algun plat espe­cial per Fires?
–«Sem­pre pre­pa­rem un menú de Fires que en la relació qua­li­tat-preu està molt bé, i un dels plats que ens fun­ci­o­nen molt bé són les postres: recu­pe­rem el xuixo de Girona i li posem xuixo de Fires amb un gelat una mica espe­cial, de sopa de cacau.»
–Què els supo­sen les Fires?
–«Molt més movi­ment, però tenim una sala de cent per­so­nes i podem fer men­jars per a famílies i colles. Jun­ta­ment amb l'expo­sició de flors, són els dies de més afluència de l'any.»
–També algun incon­ve­ni­ent?
–«Bé, sem­pre n'hi ha. El dia de Tots Sants hi ha molta gent i ens obliga a reduir la carta, però s'han d'apro­fi­tar aquests dies i hem de pro­cu­rar que els cli­ents esti­guin al màxim de ben ate­sos.»
–Què demana la gent per Fires?
–«Vol dei­xar lli­gat el menú i el preu.»
–Ser al cor del Barri Vell què els implica?
–«És impor­tant perquè tenim una afluència de turisme interes­sant, però tenim també la part nega­tiva, perquè la majo­ria de gent de Girona vol arri­bar amb el cotxe fins aquí i això ens per­ju­dica. Crec, però, que el cen­tre de Girona és el futur gas­tronòmic de la ciu­tat.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.