Societat

Junqueras subratlla que “calen totes les eines d'un estat” després que el TC hagi tombat el decret de pobresa energètica

El vicepresident del govern assegura que sense tenir aquestes estructures no es pot “fer front a aquestes injustícies ni ajudar els ciutadans”

El vicepresident del govern de la Generalitat i conseller d'Economia i Hisenda, Oriol Junqueras, reaccionat a través d'un missatge a les xarxes socials a la sentència del TC que anul·la el decret de pobresa energètica del govern, que prohibia a les companyies tallar el subministrament a les llars en situació de vulnerabilitat que no puguin fer front a les factures.

Junqueras ha lamentat la decisió del Constitucional i ha defensat que l'objectiu d'aquesta mesura era “garantir el subministrament elèctric a les famílies que més pateixen”.

Segons ell, aquest situació demostra Catalunya necessita “ totes les eines de les que disposa un Estat per poder fer front a aquestes injustícies i poder ajudar als nostres conciutadans”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.