Societat

La regió policial central, de les més segures

Vilagrà va presidir el seu primer Dia de les Esquadres com a delegada del govern

El Teatre Auditori de Calldetenes va ser el marc, ahir al migdia, de l'acte de celebració del Dia de les Esquadres de la regió policial central, un esdeveniment en què es va estrenar la delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i en què es va tornar a posar de manifest que la Catalunya Central és de les més segures del territori: “Davant d'un petit increment de delictes, hem creat noves estructures, hi hem posat més esforç i ja recollim els fruits”, va remarcar el cap de la regió policial central, el comissari Sergi Pla. En la mateixa línia, Vilagrà va confirmar que els esforços en seguretat “han estat positius” i ja n'han obtingut recompensa.

L'acte va acabar amb el lliurament de 170 felicitacions a membres dels Mossos, i també a persones d'altres cossos de seguretat, serveis d'emergència i societat civil que han facilitat la feina de la policia catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]