Societat

Alella ja té mata-segells turístic

L'estampa projectarà arreu del món la tradició vinícola del municipi

Alella ja té el seu propi mata-segells turístic, que servirà per promocionar el municipi i la seva tradició vinícola tant a l'Estat com en l'àmbit internacional. El cap de setmana passat, el director de Correos a Catalunya, Manel Rey González; el president del Cercle Filatèlic d'Alella, Antoni Hernández, i l'alcalde d'Alella, Andreu Francisco (ERC), van presentar el nou mata-segells, que també impulsarà la DO Alella i l'enoturisme de la comarca, va informar l'Ajuntament alellenc.

En el dibuix del segell hi ha una composició amb tres elements clau de la cultura vinícola: una copa, una ampolla i grans de raïm. També apareix escrit “Alella”, cosa que donarà a conèixer el municipi allà on s'enviïn les cartes o les postals procedents de l'oficina de correus d'aquesta localitat.

Enguany, Correos ha creat mata-segells turístics per a una quarantena d'oficines postals de Catalunya en els quals es promocionen els llocs i monuments d'aquests pobles. En el cas del Maresme, a més d'Alella, hi ha quatre mata-segells turístics més: l'església de Santa Maria d'Arenys de Mar, el far de Calella, la parròquia de Sant Esteve de Tordera o per commemorar el ferrocarril de Mataró, el primer de tot l'Estat espanyol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia