Societat

La Ràpita inicia la consulta sobre la zona del Garbeach

El període per decidir el futur dels locals d'oci del Garbí es va obrir ahir i s'allargarà fins diumenge que ve

L'Ajuntament de la Ràpita va posar en marxa ahir la consulta ciutadana convocada per definir els usos dels locals dels baixos del parc de Garbí, també coneguts com la zona del Garbeach. Les urnes d'aquesta consulta ciutadana estaran obertes fins diumenge per tal que puguen votar les 11.109 persones que integren el cens definitiu. El resultat se sabrà el dimarts 17 de maig.

L'alcalde del municipi va instar la ciutadania a aprofitar l'oportunitat de votar: “Entenem que posar a consulta els rapitencs i rapitenques la definició dels usos que s'han de donar al parc de Garbí és una oportunitat democràtica que tenim a la Ràpita.”

La zona d'oci del Garbeach es va posar en funcionament durant els anys de la bombolla immobiliària i va quedar afectada per la crisi el 2013. Els problemes econòmics dels locals i diversos aldarulls van motivar el tancament de la majoria d'espais.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia