Barxeta planteja un oci alternatiu per als joves

El proper divendres, 24 de novembre, a partir de les 20 h, tindrà lloc un taller de cuina intercultural en la planta baixa de la casa de cultura. Les inscripcions es podran fer en la biblioteca municipal durant el seu horari d'atenció al públic.

Amb aquesta activitat, inserida dins el programa Barxeta-oci-contracorrent és pretén donar a conéixer i entendre diverses cultures mitjançant la gastronomia. Tot un exemple a l'hora de considerar la diversitat cultural com un element d'enriquiment personal i un bon pas perquè els més joves de la localitat coneguen la diversitat gastronòmica i cultural existent ara mateix al poble.

Amb aquesta iniciativa, la regidoria de Joventut i la de Benestar Social de Barxeta posen a l'abast dels joves de la localitat, una alternativa diferent i novella perquè tothom s'aproxime a una realitat diferent que ja es viu a la localitat des de fa anys i que resulta bastant desconeguda per al conjunt de la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.