Territori

Millora del servei de neteja viària a Vilanova amb una escombradora més potent i eficient

L’empresa Fomento de Construcciones y Contratas va presentar a l’Ajuntament de Vilanova del Camí la nova màquina escombradora amb la que es farà el servei  de neteja viària a partir d’ara. El nou vehicle, va explicar la regidora d’Obres i Urbanisme, Rosi Grados, representa una millora notable i permetrà fer la neteja viària d’una manera més eficient. Grados també ha explicat que la màquina escombradora que es feia servir fins ara ja ha exhaurit la seva vida útil però l’Ajuntament la mantindrà per fer reforç en moments que ho requereixin o simplement de reserva.

 

Segons explica Manel Martínez, cap de servei de FCC, aquesta màquina té una capacitat de 4,5 – 5 metres cúbics enfront dels 2,5 que oferia la màquina vella. Una altra de les característiques d’aquesta nova màquina escombradora és la reducció d’emissions de gasos contaminants i també de soroll, ja que ve insonoritzada.

 

El servei de FCC a l’Ajuntament de Vilanova del Camí s’ha millorat amb la incorporació d’aquest nou vehicle però també amb la incorporació d’un nou operari que dedicarà al servei tres jornades setmanals: una  per fer baldeig mixt amb aigua per diferents punts de la ciutat i dues jornades més per reforçar la neteja de parcs i espais públics.

 

La notícia completa a Info Anoia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia